Lunes, 18 Abril 2016 08:42
         
 

 Jornades de pimec

 

Viaje Empresarial:

Cuando: del Lunes 23 al Viernes 27 de mayo de 2016
Destino: Bogotá y Medellin

Organizado por:PIMEC

 

Misión comercial: ATERREM A COLÒMBIA - Viatge empresarial: Bogotà i Medellín, PIMEC.

NOVETATS
dilluns, 23 maig, 2016 - 09:00 a divendres, 27 maig, 2016 - 21:00

Viatge empresarial: Bogotà i Medellín - Del 23 al 27 de maig de 2016
 

COLÒMBIA

Colòmbia és el segon país més poblat de Sud-amèrica amb gairebé 50 milions d’habitants. El país ha esdevingut un mercat potent que ha crescut com a consumidor, de forma segura i sostinguda, durant la darrera dècada i que continua creixent per damunt de la mitjana dels seus veïns. Aquest creixement es basa en unes sòlides reformes estructurals impulsades pels darrers governs, que van des de la promoció del lliure comerç amb la UE fins a la protecció de l’empresari estranger per atreure inversió productiva.

Colòmbia necessita abastir-se tant a nivell de consum intern (famílies), ja que l’augment de la classe mitjana ha suposat un canvi en el paradigma de la venda de productes destinats al consumidor final, com en els processos dels sectors primaris, industrials, etc.  

OBJECTIU

L’objectiu d’aquest viatge és permetre a les pimes catalanes avaluar in situ la potencialitat de Colòmbia i les oportunitats de negoci que presenta. És també una bona ocasió per iniciar i consolidar relacions comercials i afermar-hi la posició competitiva de l’empresa. 

SECTORS PRIORITARIS

Equipament industrial, components d’automoció, productes farmacèutics, productes químics orgànics, serveis d’enginyeria, i productes agroalimentaris i de consum destinats a la classe mitjana i baixa. 

AGENDA
Per a les empreses que ho desitgin es prepararà la següent documentació:
- Agenda de reunions personalitzades amb informes de totes les empreses a visitar, amb el feedback que s’hagi rebut en les comunicacions prèvies i en l’organització logística per al correcte desenvolupament de les reunions.
- Dossier informatiu que inclourà una explicació de la situació actual del país, les possibilitats que ofereix el mercat, dades macroeconòmiques i financeres i evolució comparativa de certs paràmetres durant els darrers 4 anys. S’hi afegirà també un apartat amb les condicions generals per a la importació de productes de la UE (legislació, aranzels i tractats). 
- Dossier específic sobre les particularitats del mercat per al sector o producte concret de la teva empresa. Evolució de les importacions sobre la base dels codis TARIC i condicions especials d’entrada. 

  • El preu de l’agenda és de 1.200€
Lloc: 

Bogotà i Medellín

Preu: 
350+iva€
Documents descarregables: